ukras pescana slika triple x walnut

UKRAS PEŠČANA SLIKA TRIPLE X WALNUT

Novo UKRAS PEŠČANA SLIKA TRIPLE X WALNUT
Šifra proizvoda: 1305
Raspoloživost: Na lageru
10,799.00 RSD
Kol: Dodaj u korpu

Triple-x je zapanjujući dodatak KB kolekciji. Ova izuzetno dugačka slika dimenzija 16,5 k 6 k omogućava stvaranje većeg raspona planina i vrhova. Možda ćete dobiti jednu planinu, možda ćete dobiti 20 planina! Svaki zavoj će stvoriti drugačiju peskovitu sliku. Triple-X Valnut Moving Sand Art je napravljen od prelepog mat orahovog drveta sa okvirom tipa „shadovbok“. Ovaj dizajn omogućava prikazivanje i vertikalno i horizontalno. Ova prelepa zemljana (topla) mešavina peska dopunjuje bogato drvno zrno istaknutim bojama smeđeg i zlatnog.

Umjetnost kretanja pijeska Triple-X od oraha prekrasan je dodatak bilo kojoj kući, kancelarijskoj radnoj površini, plaštu ili polici za knjige. Iako slika na pesku oličava elemente zemlje, ona pomaže da se um smiri i unese vedrina. Ako ovo dajete na poklon, o njemu će razgovarati godinama koje dolaze. Vaša umetnost peska koji se kreće od oraha Triple-Ks radiće nekoliko puta dnevno ono što majci zemlji treba milioni godina da postigne.

Zbog ručno izrađene prirode svakog predmeta, svaki komad nosi svoje jedinstvene kvalitete.

KAKO TO RADI:
Kretanje peska KB Collection je interaktivno, neprestano se menja, očaravajuće i svestrano ručno izrađeno umetničko delo. Okrenite peskovitu sliku da biste gledali bitku elemenata: Pesak samo želi da se slegne na dno, vazduh samo želi da pobegne na vrh, voda ugošćuje zabavu. Rezultat je curenje peska između vazdušnih mehurića kako bi se stvorile fascinantne slojevitosti u peskovitim planinama. Više vazduha stvara sporiji protok peska što rezultira delikatnim kapljicama peska čineći dramatičnije vrhove i doline. Manje vazduha stvara brži protok peska praveći oblike dina. Najbolje od svega je što su ovi ručno izrađeni umetnički predmeti opremljeni otvorom za vazduh koji traje godinama, omogućavajući vam da regulišete količinu vazduha na svakoj slici peska, tako da pesak može padati brzo ili sporo koliko želite.

VREME PROLAZA: 10 MIN - 1 SAT

Deklaracija Uvoznik Lud Poklon doo

Zemlja uvoza i porekla EU

Nema komentara za ovaj proizvod.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:Napomena: HTML nije dozvoljen!

Ocena Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Besplatna dostava 

Za sve porudžbine preko 3000,00 din. dostava je besplatna. Za sve ostale iznose, primenjuje se cenovnik kurirske službe.

Sigurna kupovina

Sve što poručite možete lično pogledati i preuzeti i u našim maloprodajnim objektima.