ukras pescana slika movie aurora borendis

UKRAS PEŠČANA SLIKA MOVIE AURORA BORENDIS

Novo UKRAS PEŠČANA SLIKA MOVIE AURORA BORENDIS
Šifra proizvoda: 1308
Raspoloživost: Na lageru
8,499.00 RSD
Kol: Dodaj u korpu

KB Collection Aurora Borealis Movie je naša pokretna peska koja se može montirati na zid, pojačana dodatnom dimenzijom pozadinske slike. Ovo je najprodavaniji u ovoj seriji. Okvir je lakiran da izgleda kao izbledeli ombre, uparen sa pozadinom slike Aurora Borealis koja oduzima dah, a snimio ga je Barne Riesto, cenjeni norveški fotograf. Sanjat ćete umirujuće nebo u dugoj zimskoj noći. Mešavina peska je upečatljiva kombinacija tirkiznih, pepeljastih, belih i plavih tonova. Obesite pokretnu peskovinu na zid (sa svim hardverom), i slično filmskoj slici, gledajte je kako stvara novu scenu pri svakom koraku.

Dimenzija 22 x 33cm

Ovom svestranom peskom koja se neprestano menja, film Aurora Borealis sigurno će vas oduševiti i nadahnuti vedrinom bezbroj sati. Ako ovo dajete na poklon, o njemu će razgovarati godinama koje dolaze! Vaša peščana umetnost Aurora Borealis za srednje filmove radiće nekoliko puta dnevno ono što majci zemlji treba milioni godina da postigne.

Zbog ručno izrađene prirode svakog predmeta, svaki komad nosi svoje jedinstvene kvalitete.

KAKO TO RADI:
Kretanje peska KB Collection je interaktivno, neprestano se menja, očaravajuće i svestrano ručno izrađeno umetničko delo. Okrenite peskovitu sliku da biste gledali bitku elemenata: Pesak samo želi da se slegne na dno, vazduh samo želi da pobegne na vrh, voda ugošćuje zabavu. Rezultat je curenje peska između vazdušnih mehurića kako bi se stvorile fascinantne slojevitosti u peskovitim planinama.

Montirajte pokretni pesak na zid pomoću isporučenih zidnih nosača i vijaka, a zatim gurnite rotirajući nosač na poleđini slike od peska u nosač. To omogućava da slika na pesku visi poput slike i da se prikazuje horizontalno i vertikalno. Više vazduha stvara sporiji protok peska što rezultira delikatnim kapljicama peska čineći dramatičnije vrhove i doline. Manje vazduha stvara brži protok peska praveći oblike dina. Najbolje od svega je što su ovi ručno izrađeni umetnički radovi opremljeni otvorom za vazduh koji traje godinama, omogućavajući vam da regulišete količinu vazduha na svakoj slici peska, tako da pesak može padati brzo ili sporo koliko želite.

Deklaracija Uvoznik Lud Poklon doo

Zemlja uvoza i porekla EU

Nema komentara za ovaj proizvod.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:Napomena: HTML nije dozvoljen!

Ocena Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Besplatna dostava 

Za sve porudžbine preko 3000,00 din. dostava je besplatna. Za sve ostale iznose, primenjuje se cenovnik kurirske službe.

Sigurna kupovina

Sve što poručite možete lično pogledati i preuzeti i u našim maloprodajnim objektima.