Ukras pescana slika window canyon

UKRAS PEŠČANA SLIKA WINDOW CANYON

UKRAS PEŠČANA SLIKA WINDOW CANYON
Šifra proizvoda: 1300
Raspoloživost: Na lageru
9,499.00 RSD
Kol: Dodaj u korpu

Serija Window originalna je klasika pokretnih peska od 1998. godine. KB Collection Window Canion Moving Sand Art ima okvir od bukovog drveta i postolje sa čeličnim stubovima. Bogata kombinacija mešavine peska sa istaknutim bojama, belom, rubin, smeđom i zlatnom. Serija Vindov je elegantan dodatak KB kolekciji. Ovaj dizajn vam omogućava prozirni izgled i rotiranje peskovite slike bez podizanja. Art of Window Canion Moving Sand Art je 33 x 21,5 x 6 i savršen je dodatak bilo kojem domu, kancelarijskoj radnoj površini, mantiji ili polici za knjige što ga čini idealnim za bilo koje okruženje.

Ovim elegantnim modernim dizajnom i elegantnom mešavinom peska, The Vindov Canion je predodređen da pristane uz bilo koji dekor. Ako ovo dajete na poklon, znate da će to biti poklon o kojem će pričati godinama koje dolaze! Umjetnost peska u vašem kanjonu prozora radiće nekoliko puta dnevno ono što majci zemlji treba milioni godina da postigne.

Zbog ručno izrađene prirode svakog predmeta, svaki komad nosi svoje jedinstvene kvalitete.

KAKO TO RADI:
Pokretna peska KB Collection je interaktivna, neprestano se menja, očaravajuća i svestrana ručno izrađena umetnička dela. Okrenite peskovitu sliku da biste gledali bitku elemenata: Pesak samo želi da se slegne na dno, vazduh samo želi da pobegne na vrh, voda ugošćuje zabavu. Rezultat je curenje peska između vazdušnih mehurića kako bi se stvorile fascinantne slojevitosti u peskovitim planinama.

Možete da nagnete Window Canion Sand Art pod blagim uglom da biste posmatrali drugačiju prezentaciju peska na prednjoj i zadnjoj strani. Nagnite se pod većim uglom i gledajte kako pesak puzi niz staklo (teži pesak će pasti pozadi. To je prilično upečatljivo!) Više vazduha stvara sporiji protok peska što rezultira delikatnim kapljicama peska čineći dramatičnije vrhove i doline . Manje vazduha stvara brži protok peska praveći oblike dina. Najbolje od svega je što su ovi ručno izrađeni umetnički radovi opremljeni otvorom za vazduh koji traje godinama, omogućavajući vam da regulišete količinu vazduha na svakoj slici peska, tako da pesak može padati brzo ili sporo koliko želite.

VREME PROLAZA: 15 MIN - 2 SATA

Deklaracija Uvoznik Lud Poklon doo

Zemlja porekla i uvoza EU

 

 

Nema komentara za ovaj proizvod.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:Napomena: HTML nije dozvoljen!

Ocena Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Besplatna dostava 

Za sve porudžbine preko 3000,00 din. dostava je besplatna. Za sve ostale iznose, primenjuje se cenovnik kurirske službe.

Sigurna kupovina

Sve što poručite možete lično pogledati i preuzeti i u našim maloprodajnim objektima.