Ukras pescana slika movie diamond ring

UKRAS PEŠČANA SLIKA MOVIE DIAMOND RING

UKRAS PEŠČANA SLIKA MOVIE DIAMOND RING
Šifra proizvoda: 1306
Raspoloživost: Rasprodato
8,499.00 RSD
Kol: Dodaj u korpu

Diamond Ring Movie Moving Sand Art novo je za kolekciju KB u 2020. godini. Ovo je deo naše serije koja se može montirati na zid poboljšane dodatnom dimenzijom pozadinske slike. Okvir je crno lakirano plažno drvo uparen sa pozadinom koja oduzima dah. Dijamantski prstenovi se nalaze na početku i na kraju pomračenja Sunca. Sunčeva svetlost curi iz mesečeve senke na jednom mestu, fenomen koji sja kao dijamant. Ovaj čudesni trenutak, koji se može videti samo nekoliko sekundi, korišćen je kao pozadina.

Mešavina peska je upečatljiva kombinacija rubin, jasen, bela, plava i srebrna blistava boja. Ova fuzija peska navući će vašu maštu na svemirski brod za odmor.  slično filmskom filmu, gledajte ga kako stvara novu scenu u svakom koraku.

Dimenzije 22 x 33 cm

Ovom svestranom peskom koja se neprestano menja, The Diamond Ring Movie će vas sigurno oduševiti i potaknuti vedrinu bezbroj sati. Ako ovo dajete na poklon, o njemu će razgovarati godinama koje dolaze! Vaš film Dijamantni prsten koji se kreće u pesku uradiće nekoliko puta dnevno ono što majci zemlji treba milioni godina da postigne.

Zbog ručno izrađene prirode svakog predmeta, svaki komad nosi svoje jedinstvene kvalitete.

KAKO TO RADI:
Kretanje peska KB Collection je interaktivno, neprestano se menja, očaravajuće i svestrano ručno izrađeno umetničko delo. Okrenite peskovitu sliku da biste gledali bitku elemenata: Pesak samo želi da se slegne na dno, vazduh samo želi da pobegne na vrh, voda ugošćuje zabavu. Rezultat je curenje peska između vazdušnih mehurića kako bi se stvorile fascinantne slojevitosti u peskovitim planinama.

Montirajte film na zid pomoću isporučenih zidnih nosača i vijaka, a zatim gurnite rotirajuću konzolu na zadnjoj strani peskovite slike u nosač. To omogućava da slika na pesku visi poput slike i da se prikazuje horizontalno i vertikalno. Više vazduha stvara sporiji protok peska što rezultira delikatnim kapljicama peska čineći dramatičnije vrhove i doline. Manje vazduha stvara brži protok peska praveći oblike dina. Najbolje od svega je što su ovi ručno izrađeni umetnički predmeti opremljeni otvorom za vazduh koji traje godinama, omogućavajući vam da regulišete količinu vazduha na svakoj slici peska, tako da pesak može padati brzo ili sporo koliko želite.

Deklaracija Uvoznik Lud Poklon doo

Zemlja uvoza i porekla EU

Nema komentara za ovaj proizvod.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:Napomena: HTML nije dozvoljen!

Ocena Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Besplatna dostava 

Za sve porudžbine preko 3000,00 din. dostava je besplatna. Za sve ostale iznose, primenjuje se cenovnik kurirske službe.

Sigurna kupovina

Sve što poručite možete lično pogledati i preuzeti i u našim maloprodajnim objektima.