060 424 7922
Dostava 24h - 48h
Lud poklon logo
Dostava 24h-48h
Lud poklon logo

Gift Shop Beograd

Gift Shop Beograd

Gift Shop Lud Poklon - Mesto neverovatnih poklona

Sigurno ste već mnogo puta bili u situaciji da kažete “Dobro, šta ovaj put da poklonim?”

Prošli put je bio parfem, pre toga sat, omiljena knjiga...i tako u krug.

Sigurno se pitate:

“Šta je to što bi ga/je baaaš obradovalo?”

I Pre nego što se ponovo odlučite za kupovinu nekog običnog poklona u najbližoj lokalnoj prodavnici, razmislite još jednom.

Rešenje je tu:

Gift Shop LUD POKLON je najbolje mesto ukoliko želite da pronađete savršen poklon za Vas ili Vama dragu osobu. Mi smo prodavnica poklona čiji je osnovni cilj da Vam uvek bude na raspolaganju. 

Zato smo i pokrenuli online gift shop www.ludpoklon.com

Bez obzira da li Vam je potreban poklon za rođendanza nju ili za njega naš poklon shop je prepun originalnih i neobičnih poklona koje možete pogledati i izabrati nešto što će iznenaditi i oduševiti Vama dragu osobu.

Šta najčešće poklanjamo?
Obično poklanjamo stvari za koje mislimo, odnosno znamo da ih druga osoba voli, želi ili su joj  možda baš sada iz nekog razloga potrebne. 

Ukoliko je ovo drugo u pitanju, odnosno znamo da osoba želi nešto, tu nema greške. Sigurno će biti zadovoljna onim što već duže vreme želi.

Ali šta ako nemamo ove informacije do kojih, iskreno, i nije baš lako doći. E to i jeste moć i draž kupovine poklona i darivanja. Da se potrudimo da nekoga iznenadimo, obradujemo, učinimo srećnim, barem za trenutak...

Gift shop je pravo mesto za one koji žele da na jednostavan i lak način pronađu poklon kojim će obradovati i iznenaditi nekoga. Naša prodavnica originalnih i neobičnih poklona sadrži veliki broj poklona za različite prilike. 

Potrudili smo se da sve poklone oraganizujemo na osnovu Vaših potreba i sugestija koje ste nam upućivali svih ovih godina. 

Da ih postavimo u kategorije koje Vam najčešće trebaju i koje često tražite. 

Da ih prikažemo prema nameni za koje ih najčešće koristite

Ukoliko ipak tražite poklon po specijalnim sniženim cenama i želite da pore toga što ćete nekoga obradovati istovremeno i uštedite, za Vas smo spremili specijalne popuste i sniženja velikog broja poklona svakog dana. Pokloni su često na sniženju samo taj dan i zato 

POŽURITE I KUPITE POKLON NA AKCIJI

Ukoliko ipak ne želite da čekate da vam poklon stigne na kućnu adresu ili ipak više volite da poklon i lično pogledate, to možete uraditi u našim radnjama.

Na raspolaganju Vam je naša prodavnica u Beogradu u kojoj možete kupiti poklone ili ih samo preuzeti, nakon poručivanja sa našeg web shopa. U planu je i druga radnja koje će se nalaziti u Nišu u kojoj ćete takođe moći da preuzmete svoje poklone.

Gift Shop Beograd

MP1 Beograd Vračar
Golsvordijeva 34
11000 beograd
( Blizu Vukovog spomenika, ulica ide iz Bulevara ka Kalenic Pijaci )
tel 060 / 30-70-518

Bez obzira u kom delu Srbije živite, imate mogućnost da poručite poklon preko našeg sajta. Sve poklone šaljemo kurirskom službom na Vašu kućnu adresu. Plaćanje možete izvršiti prilikom preuzimanja poklona ili uplatom na naš račun.

Izrada sajta Alpha Media | Copyright © 2017 Lud Poklon
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram