Karte Bicycle Star Wars

KARTE BICYCLE STAR WARS

Novo KARTE BICYCLE STAR WARS
Šifra proizvoda: 1311
Raspoloživost: Na lageru
1,999.00 RSD
Kol: Dodaj u korpu

Od 1977. Ratovi zvezda su fenomen pop kulture. Pored izlaska filma Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera, devetog i poslednjeg filma u saga o Skivalkeru, Lud Poklon sa ponosom predstavlja i Ratove zvezda: Karte za igranje sa lagane i tamne strane.
Paluba Light Side smeštena je u raskošnom savijaču sa živopisnom plavom folijom - pomešanom sa bistrom, reflektujućom folijom koja stvara iluziju prozora kokpita Millennium Falcon. Preko plavog dizajna leđa uhvatite bezbroj detalja - od vrha R2-D2 do simbola Pobunjeničke alijanse. U sredini, ponavljajući obrazac Ks-ving zvezdaša podržava dva svetlosna mača sa svake bočne ivice.
Na prednjoj strani kutije Tamne strane pogledajte kroz prozor Imperial Throne Room, sa simbolima Galaktičkog carstva i Prvog reda na svakom uglu. Preko crvenog dizajna leđa sve je u detaljima - od Zvezde smrti do oznaka First Order, Sith i Empire. U sredini, ponavljajući obrazac TIE lovaca podržava svetlosni mač Darth Vadera sa obe strane.
Oba špila imaju isti set od 12 dvorskih karata, sa ikoničnim svetlim i tamnim bočnim likovima. Svaka karta sadrži detaljne prikaze ovih ikoničkih likova. Na prednoj strani: Rei, Leia Organa, Han Solo, Luke Skivalker i drugi.
Karte su same izrađene u SAD-u - štampane su na FSC sertifikovanom papiru dobijenom iz održivih šuma, mastila na bazi povrća i laminata na bazi škroba.

Po izboru Crveni ili Plavi špil

Zemlja uvoza EU

Nema komentara za ovaj proizvod.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar:Napomena: HTML nije dozvoljen!

Ocena Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Besplatna dostava 

Za sve porudžbine preko 3000,00 din. dostava je besplatna. Za sve ostale iznose, primenjuje se cenovnik kurirske službe.

Sigurna kupovina

Sve što poručite možete lično pogledati i preuzeti i u našim maloprodajnim objektima.